söndag, maj 07, 2006

Dansk back på G

Daniel Nielsen heter karln som är född 1980 och har spelat i danska Herning hela sin karriär. Jag har och hoppas fortfarande på ett starkt backförvärv, typ Janne Huokko. Han blir ju tyvärr kvar i SSK i ytterligare en säsong, men sedan ska han fan hem till byn igen!
Hans slagskott skulle sitta fint i PP, tror nämligen inte på uppställningen Nielsen-Elofsson som backpar i 5 mot 4.
Backbesättningen ser än så länge tunn ut, det behövs verkligen att Österby skriver på en kråka. Är det nån som vet vad den nya finska backen egentligen går för? Bra med matcher de senaste åren i Finland men hur står det till med istiden? Det räknas ju som en genomförd match trots att man sitter och får träflisor i arslet som sjunde back. Magnus Lindquist i SSK går ju under epitetet "elitserieveteran" trots att han så gott som enbart stått med skägget i båsdörren.
Herman Hultgren känns också som ett något osäkert kort men det tror kommer visa sig vara en bra värvning. Däremot kan jag inte förstå att man plockade tillbaka Elofsson, medioker när han var i kubben senast och sedan levt i Frankrike å Danmark. Mitt tips är att han en bit in i säsongen kommer att petas till förmån för våra yngre förmågor och när sedan Lundström plockar över Mike Mottau från Preoria Rivermen på ett artistkontrakt så blir det läktarn för Jonas.